Recenzije

9,8
Prosječna ocjena recenzija

Ocjena po kategorijama

Čistoća
9,9
Udobnost
9,7
Lokacija objekta
9,8
Sadržaji
9,8
Osoblje
9,8
Omjer cijene i kvalitete
9,7

Recenzije

    Branimir
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    4. lipnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    LuanaK
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    27. ožujka 2018.

    Prostrano sa prekrasnim pogledom...

    Moderno uređeni, prostrani i čisti apartmani, na dobroj lokaciji sa prekrasnim pogledom. Domaćin je jako susretljiv i ugodan. Vodili smo i psa (labrador) za kojeg nam nije ništa naplatio.
    Jasminka
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    12. ožujka 2018.

    Prostani,čisti i ugodini apartmani, susretljiv domaćin

    Čistoća, prostrani apartmani, domaćini nenametljivi izrazito susrteljiv
    Marko
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    22. siječnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    13. siječnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Luka
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    8. siječnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Kateryna
    ua

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    8. lipnja 2018.

    Everything was perfect!!!

    Everything was perfect!!! Perfect stylish interior, wonderful view on a lake and mountains from the balcony, which is furnished with the table and chairs, appartment is comfortable, good equiped with all nessesary for cooking and staying, good wifi, good location. There is children's trampoline and slide, parking for free and Billa in 5 minutes. Very friendly host.
    Dean
    au

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    19. svibnja 2018.

    The perfect stay with the perfect view

    This was the perfect place to stay and a real highlight of our trip. The apartment that we stayed in had everything that we needed and more and was clean comfortable and fresh. The views from the balcony were just fantastic from afternoon to evening to night and then again as the clouds rolled down from the hills to the lake in the morning. We would recommend anyone to come up here for a stay
    Asanza
    at

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    15. svibnja 2018.
    The view was great ... especially while enjoying it with the free wine. Definitely worth a longer stay next time.
    Andrada
    at

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    14. svibnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Georgiy
    ua

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    10. svibnja 2018.
    Great view, great place, big rooms. You have all what you need in the kitchen. The rooms are clean. Just perfect place to stay for a long term.
    lu

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    8. svibnja 2018.
    Great view from balcony; spacious Appartement with 3 beds; coffee and spices provided in kitchen; great place for mountain/lake tours
    Ewa
    pl

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    6. svibnja 2018.

    Polecam!

    All was perfect!
    DARJA STARC
    si

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    5. ožujka 2018.

    Very well equipped apartment, nice staff, beautiful view on the lake. I really recommend it.

    patricija
    si

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    25. veljače 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Anna
    ua

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    12. veljače 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Manca
    si

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    2. veljače 2018.

    Perfect view.

    Everything was perfect. I really recommend this place.
    Julianna
    au

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    31. siječnja 2018.

    Perfect :-)

    We had a fantastic time at the property, perfect location with spectacular views, superb, clean and cosy apartment, fully equipped and with great facilities, lovely, welcoming host. It well exceeded our expectations. It is a place we would be happy to return to any time! It just added so much to our holidays as the last destination of our European trip before we return to Sydney, Australia.
    Kristóf
    hu

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    22. siječnja 2018.

    Great accommodation, beautiful view, kind owner

    -
    Great appartment, freshly renovated, new bathroom, kitchen. The view from the balcony is just beautiful. You can see the lake, the mountains, the clouds under you. The owner welcomed us immediately, he gave us discount for the ski tickets, we got a free transfer to the ski lifts.
    Gabriella
    hu

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    17. siječnja 2018.

    Great location, value for . Also, the nearby Hogt restaurant offers super food and hospitality. :-)

Učitavanje recenzija